NFLs Russell Okung vælger at konvertere halvdelen af sin løn til Bitcoin

Næsten 18 måneder efter, at han først anmodede om at blive betalt i Bitcoin, konverterer NFL-offensiv tackling Russell Okung angiveligt halvdelen af ​​sin løn til den stadig mere værdifulde kryptokurrency.

Forskellige mediehuse har rapporteret, at Okung ville få halvdelen af ​​sin årlige $ 13 mio. Løn betalt i BTC, men The Verge fremhævede det faktum, at NFL-spilleren faktisk vælger at konvertere halvdelen af ​​sin indtjening til Bitcoin gennem et tredjepartsfirma.

Som Coindesk rapporterede den 30. december, konverteres halvdelen af ​​Okungs lønseddel til BTC af et kryptostartsfirma kaldet Zap. It’s Strike-mobilapp er i det væsentlige en betalingsplatform for kryptovaluta, og Okung er det første store navn sportsperson, der gør brug af tjenesten for at få nogle af hans indtjening konverteret til BTC. Lønningsfunktionen er designet til at lette dette direkte.

Virksomhedens grundlægger Jack Mallers oplyste også over for Coindesk, at andre amerikanske professionelle sportsfolk var interesserede i at gøre brug af platformen. Det rapporteres også, at NFL og Players Association måtte være involveret for at flytningen kunne finde sted.

Okung har været ivrig efter krypto i nogen tid

I maj 2019 tog Okung til Twitter for at afgive en spændende erklæring: „Betal mig i Bitcoin.“ Et hurtigt kig på hans bio vil fortælle dig, at manden brænder for Bitcoin.

Mens han endelig er blevet betalt i Bitcoin, har Okung længe været en forkæmper for brugen af ​​Bitcoin og dets potentiale til at drive økonomisk frihed og reform. En op-ed, der blev offentliggjort i slutningen af ​​sidste år, illustrerer Okungs viden om rummet såvel som hans tro på Bitcoin og kryptokurrencyområdet for at ryste grundlaget for traditionelle finansielle institutioner, centralbanker og regeringer.

Et af hans primære mål er at tilskynde andre atleter til at overveje at investere i Bitcoin, men dette uddrag fra hans op-ed fra 2019 skinner et lys over det større billede bag hans passion for rummet:

”Professionelle atleter forpligtede sig til at blive elitearbejdere i deres branche og investerede betydelig menneskelig kapital for at tjene deres plads i samfundet. Bitcoin tilbyder en måde at beskytte den hårdt tjente kapital mod indfald fra centralbankfolk, der fortsat udskriver flere penge for at redde deres venner på Wall Street. Det er på tide for os at omfavne vores økonomiske suverænitet ved at afsætte mindst 5% af vores formue til bitcoin. Jeg er personligt meget mere investeret i aktivet, men mit mål her er at få dig nul. „