Kryptomarkedet taper $ 200 milliarder dollar når Bitcoin senker seg

Markedsverdien for krypto har redusert med 200 milliarder dollar på 24 timer på grunn av betydelig tap i prisen på Bitcoin og andre altcoins.

Etter å ha registrert en betydelig økning den siste måneden, har kryptomarkedet mistet rundt 200 milliarder dollar i markedsverdi innen 24 timer

Spesielt CoinMarketCap-data avslørte at verdien av kryptomarkedet falt fra $ 1.1 billioner 10. januar til ca $ 900 milliarder dollar de følgende pengene.

Den massive nedgangen i kryptomarkedet kan være knyttet til den nylige tilbaketrekningen i Bitcoin-prisen. Til tross for de siste betydelige gevinstene har prisen på Bitcoin falt.

Ved pressetiden hadde Bitcoin falt 15,99% det siste døgnet til $ 32880,76

Selv om andre altcoins ble med i Bitcoin i det siste rallyet, registrerer eiendelene for øyeblikket også tap. Den nest største digitale eiendelen Ethereum (ETH) er ned 22,60% til $ 998,18. Også, Ripples XRP er nede 11,69% til $ 0,2795. I tillegg har Litecoin (LTC) stupt 24,18% til $ 127,76.

Etter hvert som kryptovalutaer senkes og verdien av kryptomarkedet tapte, advarte den britiske finansmyndigheten :

“Hvis forbrukerne investerer i denne typen produkter, bør de være forberedt på å miste alle pengene sine. Som med alle høyrisiko-spekulative investeringer, bør forbrukerne sørge for at de forstår hva de investerer i. ”

I en rapport bemerket Forbes at prisfallet begynte på søndag etter at Sunday Times avslørte at HSBC har begynt å forhindre overføringer fra kryptobørs .