TRON samarbeider med BitGo for å lage nye innpakket Bitcoin- og Ethereum-symboler på Blockchain

TRON lanserer innpakket Bitcoin og Ethereum på sin blockchain.

Blockchain har som mål å overta det rasende DeFi-markedet

Tron kunngjorde et partnerskap med den amerikanske regulerte og kvalifiserte depotmannen, BitGo, i et komplott for å lansere innpakket Bitcoin Era og pakket Ethereum (wETH) på sin blockchain. Disse blir nylig myntede tokens konvertert til TRC20-tokens, støttet av eiendeler lagret av depotmannen i forholdet 1: 1.

Ifølge Tron- grunnlegger og tidligere hovedrepresentant for Stor-Kina-området for Ripple , Justin Sun, har det siste trekket for å legge til wBTC sikte på å styrke utviklingen av desentraliserte finansprodukter (DeFi) -produkter på blockchain. Dette er å erstatte Ethereum , løse problemene, inkludert høye gassavgifter og skalerbarhet.

wBTC er et syntetisk aktivtoken bygget på en annen blockchain og støttet av Bitcoin. Eiendelen har vakt stor oppmerksomhet med veksten av DeFi de siste månedene - da BTC ble verdt 860 millioner dollar til wBTC. Slik er sprøytenarkomanen som Binance, den største kryptobørsen, oppførte token tidligere denne måneden.

Over 100 000 Bitcoin verdt nesten $ 1,2 milliarder Tokenized on Ethereum; wBTC & renBTC Ledende

I løpet av de siste månedene har Ethereum møtt ventetid, skalerbarhet og kostnadsproblemer med økningen av DeFi-produkter og avkastning på plattformer som Uniswap og Yearn Finance. Ifølge Justin Sun vil flyttingen av wBTC til Tron løse disse problemene - spesielt høye gassgebyrer. I en uttalelse innhentet av BEG, sa Justin,

“Alle kan nå bruke sin BTC / ETH for å dra nytte av fordelene med Tron DeFi-økosystemet uten de høye gassgebyrene på Ethereum.”

BitGo-sjef Mike Belshe fulgte opp med Suns uttalelse om at alliansen med Tron vil tilby “større muligheter for brukere” ettersom Tron gir en billigere og raskere plattform i transaksjoner.

Han uttalte videre den nylig lanserte Tron-baserte konkurrenten til Uniswap, Justswap , i en vedvarende vekstspor - når $ 100 millioner daglige volumer på en dag.